meistä

keittiömestari

Keittiömestarinamme toimii Thomas Hudson, kavereiden kesken Tom. Tom on uransa aikana saanut työskennellä useissa huippuravintoloissa, sekä Helsingissä että muualla, ja jotkut saattavat muistaa hänet paljon kiitosta niittäneestä, pop up konseptilla toimineesta Säsong –ravintolasta. Hello Strangerissa Tom haluaa tuoda esiin sesongin parhaita raaka-aineita rennossa ilmapiirissä; tiettyyn tyylisuuntaan keskittymisen sijaan ravintolan menu heijastaa aikaa ja paikkaa ja lainaa makuja myös lapsuuden ruokamuistoista. Tomin ruoan ytimessä ovat laadukkaat raaka-aineet ja niiden alkuperä. Hyvän ruoan ei tarvitse olla monimutkaista, parhaat maut ovat usein niitä yksinkertaisimpia.

baarimestari

Baarin takana asiakkaidemme janon sammuttaa PRO2018-baarimestari Mari Seppälä. Maalla syntynyt ja kasvanut Mari omaksui loistavan asiakaspalveluasenteen jo varhain. Marin mielestä baarin tärkein ominaisuus ei ole vain tarjoiltavat cocktailit, vaan pikemminkin se hetki, jolloin asiakkailla on niin hauskaa, että he voivat unohtaa murheensa ja nauttia illasta. Hello Strangerissa Mari tarjoileekin asiakkaillemme juomia, joissa maistuvat muistot puhtaasta luonnosta, joissa kiteytyy Marin ylpeys juuristaan ja osaamisestaan. Otetaan vielä yhdet, koti voi hetken vielä odottaa.

ravintoloitsija

Bejay Visser, asiakaspalvelun ”grand man”, on ravintoloitsija konseptin takana. Bejay on pyörittänyt baareja ja ravintoloita jo useita vuosia, mutta vasta Tomin tavatessaan syntyi idea Hello Strangerista. Molemmat miehet olivat sitä mieltä, että Helsinki tarvitsee ravintolan, jossa asiakas voi nauttia loistavasta juomatarjonnasta joko ennen tai jälkeen maittavan aterian. Paikka, jossa on kaikki kohdallaan, taattu hauska ilta ulkona. Ja niin Hello Stranger sai alkunsa. Asiakaspalvelussa Bejay pyrkii täydellisyyteen, tavoitteemme on tulla tunnetuksi Helsingin parhaasta palvelusta.
+358 504 675 903
hello@hellostranger.fi
Hello Stranger
Vilhonkatu 6
00100 Helsinki
Finland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram